SHITET AMBIENT KOMERCIAL NË SHENGJIN

385,000 €

Shitet ambjent komercial në vijë tê parë ndertimi , buzê Rruges Shengjin - Kune. Ambjenti ndodhët në katin 0 të njê pallati të ri me punime cilësore. Ka një sipërfaqe të brendshme prejt 175 m2 ku në të 3 faqët e ambjentit është me fasadë xhami, gjithashtu ka një ambjënt të jashtêm shumê të kêndshem me siperfaqe të shfrytezushme për aktivitetin e biznesit rreth 150m2. Ka akses direkt në Rrugen kryesore Shengjin - Kune dhe në plazhin e Shengjinit. Amjenti është përfekt për të zhvilluar biznesin tuaj !!! Pêr më shumë informacion kontalto në +355685050120

Adrese : Rruga Shëngjin - Kune
Qytet : Shengjin
Zone : Shengjin
Shtet : Shqipëri
Hap në Google Maps
Referim : 134
Çmimi : 385,000 €
Property Area : 175.00 m2
Truall/ toke : 150.00 m2
Kusht : Ne ndertim
Lloji I prones : Lokal/Restorant
Kat : 0
Truall/ toke : 150
Siperfaqe neto : 175

Më kontakto

  • Kerkim i avancuar

    0€ Tek 5,000,000

  • Llogaritesi i Kredise