Fatjon Perjaku

Fatjon Perjaku | [email protected]

Më kontakto

Listimet e mia

SHITET APARTAMENT 2+1+2 + GARA...

92,000 €
Shitet apartament 2+1+2 në një kompleks të ri rezidencial me arkitektur moder...
[Me shume]
Shitet apartament 2+1+2 në një kompleks të ri rezidencial me arkitektur moder...
[Me shume]

Shitet duplex 4+1+3 tek Tirana...

400,000 €
Shitet duplex 4+1+3 ne nje nder ndertimet me reja dhe bashkohore ne Tirane, buze...
[Me shume]
Shitet duplex 4+1+3 ne nje nder ndertimet me reja dhe bashkohore ne Tirane, buze...
[Me shume]

Shitet apartament 1+1 me nje p...

110,000 €
Shitet apartament 1+1 me siperfaqe 65.2 m2 e organizuar shume bukur ne nje dhome...
[Me shume]
Shitet apartament 1+1 me siperfaqe 65.2 m2 e organizuar shume bukur ne nje dhome...
[Me shume]

SHITET APARTAMENT 2+1 ME PAMJE...

67,500 €
Shitet super apartament me pamje nga deti , i cili eshte i organizuar ne dy dhom...
[Me shume]
Shitet super apartament me pamje nga deti , i cili eshte i organizuar ne dy dhom...
[Me shume]
  • Kerkim i avancuar

    0€ Tek 5000000

  • Llogaritesi i Kredise